sunnuntai 18. huhtikuuta 2021

Mitähän tästä oikein mahtaa tulla

 

Tälläinen kasa levitettiin aamulla nurmikolle ja yritettiin sitten alkaa laittamaan niitä järjestykseen. Monta eri järjestystä kokeiltiin mutta pari  muuttujaa oli mukana ja ohjeita oli 30 sivua ja päästiin sivulle seitsemän. Pakko oli jo pyytää apureitakin paikalle, mutta taisi olla sekin virhearvio.





Näytä nytminulle  mitä ihmettä sinä teet kyllä Rosé osaa anna mä näytän. Palaamme lopputulokseen jos joskus päästään sivulle 30. Siellä lukee helppo kasata.


Lenkillä alkoi jo olla aika lämmin ja turkissa olevat koirat alkoivat jo "kärsiä" lämmöstä. Kesä ei ole leolenkkien parasta aikaa. Sitten pentukuulumisia, alkaa viimeinen viikko tapahtumia täynnä. Huomenna eläinlääkäritäti tulee tutustumaan pentuihin ja laittamaan jokaiselle ikioman mikrosirun. Sirusta on hyötyä jos lemmikki katoaa niin sen perusteella voidaan omistaja löytää, sen takia onkin tärkeää, että teet omistaja ilmoituksen heti kun olet saanut rekisteröintipaperit. Pentujen rekisteröinti tapahtuu kun eläinlääkäri on syötänyt tiedot kunkin pennun kohdalle. Rekisteripaperit toimitetaan kenneliitosta kasvattajalle ja jos ne eivät ehdi ennen luovutusta niin kasvattaja postittaa ne välittömästi kun saa se itselleen.



Huomenna sitten lääkärikuulumisa. Hyvää alkavaa viikkoa. Lopuksi pienen Onnin ja kaverinsa Kurttu Ruttusen terveiset kaikille ystävillemme. Kaverukset asuvat pojanpoikani kodissa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti